link

TOPlist

14 Kasım 2014 Cuma

Yapex’de Odunpazarı’na Büyük İlgi

Yapex’de Odunpazarı’na Büyük İlgi

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), açıldı.

14 Kasım 2014 Cuma 15:07
 Yapex’de Odunpazarı’na Büyük İlgi
22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), açıldı.
Antalya Expo Center’de açılan fuara 200 firma, 20 belediye ve meslek örgütü katılıyor.
ODUNPAZARI STANTINA YOĞUN İLGİ
Eskişehir’i temsilen fuara katılan Odunpazarı Belediyesi, hazırladığı stant ile fuara damgasını vurdu. Hazırladığı stant ile fuara görsel bir zenginlik kazandıran Odunpazarı Belediyesi, cam gösterisi ve lületaşı işlemeciğiyle de fuara katılanlara heyecanlı dakikalar yaşattı.
Tarihi Odunpazarı Evleri ve Odunpazarı’nın tarihi hakkında da detaylı bilgiler verilen stantta, ziyaretçiler için hazırlanan anı objeleri tarih meraklılarının büyük beğenisini kazandı.   
ODUNPAZARI’NI AYAĞINIZA GETİRDİK
Teknolojik çalışmaları projelerine aktaran Odunpazarı Belediyesi, standa gelen misafirleri özel bir sürpriz ile karşılıyor. Odunpazarı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü yazılım ekibi tarafından geliştirilen proje standa gelen konuklar tarafından yoğun ilgi gördü. “Odunpazarı’nı ayağınıza getirdik” sloganıyla hazırlanan proje ile standa gelen konuklar,  Odunpazarı sokakları, Şelale Park ve Şehri Derya Parkında fotoğraf çektirme imkânı buluyor. 
TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ DANIŞMA KURULU BAŞKANI METİN SÖZEN’DEN ODUNPAZARI’NA TAM NOT
Yapex fuarında büyük ilgi gören Odunpazarı Belediyesi standı Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen’den tam not aldı.
Standı Tarihi Kentler Birliği encümen üyesi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte ziyaret eden Sözen, belediye yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt fuara bugün ( 14.11.2014 Cuma) katılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder