link

TOPlist

23 Şubat 2015 Pazartesi

İşte Almamanız Gereken 5 Akıllı Telefon

İşte Almamanız Gereken 5 Akıllı TelefonABD merkezli teknoloji sitesi CNET, tüketicileri son dönemlerin gözdesi haline gelen akıllı telefonlar konusunda uyarıyor. Site, kullanıcıların kesinlikle almaması gereken 5 akıllı telefonun yer aldığı bir liste yayınladı. 
CNET, hayatı kolaylaştıran akıllı telefonlar konusunda tüketicilere uyarı niteliğinde bir liste yayınladı. Tüketicilerin yüzlerce lirasını heba etmemesi amacıyla yayınlanan listede, tüketicilerin zevkine sunulan ürünlerden alınmaması gereken 5 akıllı telefon sıralandı. Listenin ilk sırasında düşük çözünürlüğü, modası geçmiş yazılımı olduğu ifade edilen ZTE markasının Grand X modeli yer aldı. Çift çekirdekli işlemciye sahip ZTE Grand X’in düşük çözünürlüklü ekranı ile kullanıcıların kullanımına pek de uygun olmadığı kaydedildi.
İkinci sırada ise, Posh markasının 2014 Aralık ayında piyasaya sunduğu Orion Pro X500 modeline yer verildi. Orion Pro X500 akıllı telefonun ucuz olmasına rağmen çift SIM kartı kullanmaya olanak sağladığı kaydedildi. Cihazın tüm bu avantajının yanında oldukça düşük 5 mega piksellik kameraya, canlı olmayan 5 inçlik bir ekrana sahip olduğu belirtildi.
Kullanıcıların alırken defalarca düşünmesi gerektiği amacıyla hazırlanan listede, Huawei markasına ait Ascend Y550 telefonunun pek hoş karşılanmadığı vurgulandı. Android işletim sistemine sahip olan cihazın kullanıcılara sunduğu performansının yeterince hızlı olmadığı ve kolayca eğildiği belirtildi. Telefonun 5 mega piksellik kamerasının kullanıcıları memnun etmeyeceği ifade edildi.
LG markasının çıkardığı son cihazlardan biri olan G3 S modelinin orijinal LG G3 modelinden daha ucuz ve daha küçük olduğu belirtildi. Fakat diğer özelliklerinin Sony Xperia Z3 Compact ya da Motorola Moto G modellerine benzerlik gösterdiği ifade edildi.
Listede yer alan Verykool markalı Quantum cihazının ise, düşük fiyatına ve 5 inçlik ekranına rağmen oldukça düşük çözünürlük sunan ekranı ve 5 mega piksellik kamerası ile başarılı sonuçlar vermediği bildirildi.
(İHA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder