link

TOPlist

23 Şubat 2015 Pazartesi

Sizi kim engelledi ? İşte cevabı

Sizi kim engelledi ? İşte cevabıDünyaca ünlü sosyal medya devi Facebook üzerine geliştirilen Fengel isimli bir Chrome eklentisi, dostunuzun Facebook üzerinde sizi engelleyip engellemediği sorusunun cevabını veriyor.
Geçtiğimiz günlerde Facebook üzerine geliştirilen ve ücretsiz olarak indirilebilen Fengel isimli bir eklenti, Facebook kullanırken karşılaşılan bazı sorunlara çözüm sunuyor.

ÜYE OLMADAN FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLEME
Uygulamanın fayda sağladığı alanlardan ilki Facebook kullanıcı olmadan çeşitli arama motorları üzerinden yönlendirmeler sonucu çıkan ’Üzgünüz bu sayfaya ulaşılamıyor’ hatasını geçerek kişinin fotoğrafına ulaşabilmesi. İlgili sayfaya girdikten sonra sağ üst köşede çıkan F ikonuna tıkladıktan sonra ’Fotoğrafı Aç’ diyerek kişinin güncel profil fotoğrafına ulaşabiliyorsunuz.

ENGELLEYEN FOTOĞRAFINI GÖRME
Uygulama aynı zamanda Facebook üzerinde bir kişi sizi engellediğinde karşılaştığınız ’Üzgünüz bu sayfaya ulaşılamıyor.’ hatasını da geçerek kişinin profil resmine ulaşabiliyor. Bu durumda profilin sahibi kişinin sizi engellediğini de keşfedebiliyorsunuz.
(İHA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder