link

TOPlist

23 Ekim 2014 Perşembe

Sanayi Sitelerinin Sorunları Eto’da Masaya Yatırıldı


Sanayi Sitelerinin Sorunları Eto’da Masaya Yatırıldı

Eskişehir Ticaret Odası’nın öncülüğünde sanayi sitelerinin sorunlarını çözmek için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

21 Ekim 2014 Salı 15:08
 Sanayi Sitelerinin Sorunları Eto’da Masaya Yatırıldı
Eskişehir Ticaret Odası’nın öncülüğünde sanayi sitelerinin sorunlarını çözmek adına gerçekleştirilen toplantıda, ulaşım, otobüs güzergahları ve acil sağlık kabini konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için karar alındı.
Şehrimizdeki sanayi sitelerinin sorun ve taleplerini değerlendirmek üzere ETO öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıların üçüncüsü yapıldı. Toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Ara ve Süleyman Kutlu, Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Hürcan Alhan’ın yanı sıra Tornacılar Oto Tamirciler Odası, TEKSAN Sanayi Sitesi, Hurdacılar Kooperatifi, EMKO Sanayi Sitesi, Yunus Emre KOBİ Kooperatifi’nin başkanları da katıldı.
TALEPLER İLGİLİ KURUMLARA AKTARILACAK
Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sanayi siteleri için öncelikle acil olan ihtiyaç ve taleplerin tespit edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ulaşım ve sağlık konusunda yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Başkan Güler, sorunların çözümü için ilgili kurumlarla da temasa geçilip, rapor olarak sunulacağını kaydetti. Toplantıda sanayi sitelerine girişlerde ve ulaşımda kolaylık sağlanması için yönlendirme levhaları eklenmesi, toplu taşıma araçlarının sefer sıklığının artırılması ve güzergahlarda değişiklik yapılması, acil sağlık kabini için belirlenen 2 alternatif yerin incelenmesi, yan yolların ve alternatif güzergahların kullanıma açılması görüşülerek, gerekli adımların atılması için karar alındı.

Kaynak: Eskişehir Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder