link

TOPlist

25 Ekim 2014 Cumartesi

Cumhuriyet yürüyüşüne davet

Cumhuriyet yürüyüşüne davet

Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Adalar Migros önünde gerçekleştirdikleri bası n açıklamasında Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılı için gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davette bulundu.

25 Ekim 2014 Cumartesi 13:58
Cumhuriyet yürüyüşüne davet
 Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Adalar Migros önünde gerçekleştirdikleri bası n açıklamasında Cumhuriyet’in kuruluşunun 91.  yılı için gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davette bulundu.
Grup adına açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman, “ Büyük Atatürk’ün en büyük eseri olarak tanımladığı Cumhuriyet’in bizlere en büyük emaneti olduğunu biliyoruz. Bizlerde büyük bir kararlılıkla laik demokratik Cumhuriyetimizi, toprak bütünlüğümüzü, ulusal devletimizi ve üniter yapımızı koruyacağız” şeklinde konuştu.
Ülkenin tehlikeli ve sorunlarla dolu bir dönemden geçtiğini dile getiren Kerman, “Cumhuriyetimiz zor ve sancılı bir dönem yaşamaktadır. Bugün ülkenin başında Cumhuriyetle hesaplaşan bir iktidar vardır. Aydınlıkçı ve halkçı tüm değerler yok edilmektedir. Ağırlaşan iç ve dış tehditler milli birlik ve toprak bütünlüğümüz tartışılır hale gelmiştir” dedi.
Grup üyeleri,  “Çarşamba günü saat 15:00’da tüm halkımızı Türk Bayrakları ile ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılmaya çağırıyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder