link

TOPlist

23 Ekim 2014 Perşembe

Kışlalı’nın Savaşı Rehberimiz Olacak

Kışlalı’nın Savaşı Rehberimiz Olacak

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Dr. Azmi Kerman, Kışlalı’nın onurlu savaşımının her zaman rehberleri olacağını söyledi.

21 Ekim 2014 Salı 15:06
Kışlalı’nın Savaşı Rehberimiz Olacak
 Öğretim üyesi, siyaset adamı ve gazeteci Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı’nın 21 Ekim 1999 tarihinde Ankara’da otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu haince öldürüldüğünü anımsatan Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Dr. Azmi Kerman, Kışlalı’nın onurlu savaşımının her zaman rehberleri olacağını söyledi.
Kışlalı’nın ADD’nin kurucuları arasında yer aldığını, Atatürk’ün ve Atatürkçü düşüncenin tükendiğini düşünenler karşısında anıt gibi dikilen değerli bir bilim insanı olduğunu vurgulayan Kerman, “Türkiye’nin laik demokratik yapısının değiştirilmesi, Atatürk ilke ve devrimlerinin yok edilmesi projesi çerçevesinde öldürülen Kışlalı, kültür Bakanı olarak da ülkemize sayısız hizmetlerde bulunmuştur.
     Ahmet Taner Kışlalı, tüm devrim şehitleri gibi yaşamını tam bağımsızlık ve ulusal egemenlik temeline dayanan cumhuriyetimizin laik ve demokratik yapısını korumak için harcamıştır” dedi.
Bu günlerde Ahmet Taner Kışlalı ve tüm devrim şehitlerine olan özlemin giderek arttığını vurgulayan Kerman aradan geçen süreni verdikleri savaşın ne kadar haklı olduğunu gösterdiğini ifade etti.
Ülkemizde yapılan iç ve dış saldırılar sonucu ülkemizin bölünmek istendiğini ifade eden ADD Şube Başkanı Dr. Azmi Kerman şunları söyledi:
“ABD kaynaklı bölünmüş Türkiye haritaları ellerde dolaşmaktadır. Halkımız giderek yoksullaşmakta, ekonominin denetimi ise tamamen yabancıların eline geçmiş bulunmaktadır. Şeriat tehdidi dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır.
       Biz Atatürkçüler, ülkemize ve bölünmez bütünlüğümüze karşı oynanan oyunlara sonsuza dek karşı çıkacağız. Atatürk’ün kurduğu çağdaş Türkiye Cumhuriyeti her zamankinden daha güçlü olarak yoluna devam edecektir.”

Kaynak: Eskişehir Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder