link

TOPlist

23 Ekim 2014 Perşembe

Kent Konseyinden Büyükerşen’e Ziyaret

Kent Konseyinden Büyükerşen’e Ziyaret

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, seçildikten sonra ilk olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

22 Ekim 2014 Çarşamba 17:14
 Kent Konseyinden Büyükerşen’e Ziyaret

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, seçildikten sonra ilk olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret ettiler. Kent Konseyi Başkanı Akçasoy,Eskişehir’in kent sınırlarının büyümesiyle birlikte görev alanların genişlediğini belirterek, Büyükerşen’den destek istedi. Büyükerşen ise, Kent Konseyinin Eskişehir’e katkılarının büyük olduğunu vurgulayarak, “Sizlerin ise, çözüm üreteceğiniz alanlar  Bütünşehir kanunuyla daha çok büyüdü. Büyükşehir olarak, Kent Konseyi’ne olan desteğimiz devam edecektir” dedi.

           Türkiye’de ilk kurulan Kent Konseyi olan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy  ve Yürütme Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.
            Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler. Kent Konseyinin kuruluşunda ve sonrasında Başkan Büyükerşen’in desteklerinin büyük olduğunu vurgulayan Nuray Akçasoy, “Eskişehir’in kent sınırlarının büyümesiyle birlikte görev alanımız genişledi. Bu nedenle ilçelerde de çeşitli etkinlikler ve toplantılar düzenleyerek, Eskişehir’in sorunlarına çözüm projeleri üreteceğiz”dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyelerini kutlayarak,“Kent Konseyinin Eskişehir’e katkıları çok büyük oldu. Yeni dönemde sizlerin, çözüm üreteceğiniz alanlar  Bütünşehir kanunuyla daha çok büyüdü. Fakat sizlerin çok çalışarak, üstesinden geleceğinize eminim. Büyükşehir olarak, ben ve ekibimin Kent Konseyi’ne olan desteği devam edecektir” dedi.

Kaynak: Eskişehir Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder