link

TOPlist

23 Ekim 2014 Perşembe

ETO üyeleri Paris SIAL Fuarı’nda

ETO üyeleri Paris SIAL Fuarı’nda

Eskişehir Ticaret Odası yurt dışı fuar organizasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen SIAL Gıda, İçecek, Gıda Ekipmanları, Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı’na üyelerinin katılımını sağladı.

23 Ekim 2014 Perşembe 12:45
 ETO üyeleri Paris SIAL Fuarı’nda

Eskişehir Ticaret Odası yurt dışı fuar organizasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek,  Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen SIAL Gıda, İçecek, Gıda Ekipmanları, Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı’na üyelerinin katılımını sağladı. 

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinden oluşan 12 kişilik heyet, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenmekte olan Uluslararası SIAL Gıda, İçecek, Gıda Ekipmanları, Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı’na katıldı. Dünyada gıda inovasyonu konusunda en büyük fuar kabul edilen Paris SIAL Fuarı’nda 6000 katılımcı firma 200 ayrı ülkeden 160.000 profesyonel ziyaretçi ile buluştu. Dünya gıda pazarının buluştuğu fuar kapsamında, Paris Ticaret Başmüşavirliği tarafından düzenlenen bir brifing ile ETO heyetine bilgi verildi.

Türkiye’den SIAL çıkarması

Brifingde Paris Ticaret Başmüşaviri Müge Varol Ilıcak, Ticaret Müşaviri Mehmet Cem Topbaş, Türk Fransız Ticaret Odası Başkanı Selçuk Önder ve MÜSİAD Paris Başkanı Hakan Kalaycı, Eskişehir Ticaret Odası üyelerine Fransa’da ticaret koşullarını ve imkanlarını anlattı.  ETO heyeti brifingin ardından ikili görüşmeler de gerçekleştirdi. Bu yıl düzenlenen SIAL Fuarı’nda Türkiye partner ülke olmasının yanı sıra, 5 ayrı holde toplam 10.000 m2 sergi alanıyla yer aldı. 

Kaynak: Eskişehir Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder